Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä

Kohti tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä. Toimiva työyhteisö tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään!

Tiimivalmennukset: vuorovaikutus ja yhteistyön kehittäminen

Työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen

Asiakastarinat

ISS

Sanottua

"Hyvä ja toimiva konsepti (tiimin kick off), jossa ei tarvitse katsella fläppitaulua eikä Powerpointtia vaan homma hoidetaan yhdessä tekemällä."

Ami Ilomäki
projektipäällikkö, Certia Oy

"Erityisen onnistunutta työskentelyssä oli se, että muodostimme asiantuntijoidemme roolikarttatyöskentelyssä kokonaisuuden, jossa oli määritelty selkeät odotukset kaikilta tahoilta (johto, esimiehet ja asiantuntijat). Näin roolikarttaan saatiin kaikkien tahojen ääni kuuluviin ja jäsennyksestä tuli toimiva kokonaisuus huomioiden kaikki näkökulmat."

Hanna Kankainen
työkykyjohtaja, Varma

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä Agenssin blogissa

Opeteltaisiinko olemaan?

Paula EnströmPaula Enström 19.11.2018 — Vastikään toinen lapsistani pohti omaa kaveruuttaan ystäväänsä, jonka hän on tuntenut oikeastaan koko elämänsä eli aika lailla 15 vuotta. Kulmana tässä ihmettelyssä oli se, miten erilaisia he ovat, mutta miten he kuitenkin tulevat toimeen äärimmäisen hyvin vaikkeivät edes tapaa kuin joitain kertoja vuodessa. Lopulta ajatuksenjuoksu finalisoitui lausahdukseen ”me ollaan kyllä tosi erilaisia, mutta silti me niinku vaan osataan olla toistemme kans”.

Missä ihmeessä ideat syntyvät ja jalostuvat?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 14.8.2018 — Luovuus, innovaatiot, keksinnöt, ideat. Osana itsetutkiskeluani olen miettinyt, mistä ne tulevat ja miten ihmeessä niistä saadaan aikaiseksi jotain konkreettista? Jotain, joka oikeasti jalostuu joksikin ihmisten arkea ilahduttavaksi asiaksi tai muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi.

Yli esteiden – myös niiden kummallisilta tuntuvien

Paula EnströmPaula Enström 21.6.2018 — Olen ihan kummallisessa tilanteessa. Sellaisessa, johon en ole koskaan aiemmin törmännyt. Tilanne liittyy yhteen työtehtävään – tehtävään, joka on aiemmin ollut juuri minulle erityisen helppo ja vaivaton. Tehtävä, joka on hoitunut tavallaan huomaamatta, kepeästi ja nopeasti. Yhtäkkiä siitä tehtävästä on tullut ihan kummallisen haastava. Mitä enemmän sitä ajattelen, sitä enemmän pää lyö tyhjää.

Agenssin palvelut

Itsensä ja muiden johtamisen kehittäminen →

Uusi johtajuus. Tuomme johtamistyöhön oivalluksia ja konkrettisia tapoja olla hyvä ihmisten johtaja, omaa hyvinvointia unohtamatta.

Coaching

Esimiesvalmennukset

Johtoryhmävalmennukset

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä →

Kohti tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä. Toimiva työyhteisö tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään!

Tiimivalmennukset: vuorovaikutus ja yhteistyön kehittäminen

Työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen

Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen →

Fasilitoimme osallistavasti, asiakas määrittää sisällön.

Johtamiskulttuurin kirkastaminen

Organisaatiokulttuurin kirkastaminen

Fasilitoinnit, mm. strategiaprosessi

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin →

Teemme näköistäsi HR:ää - ketterästi, inhimillisesti ja tehokkaasti.

HR:n / People operations tuki

Rekrytoinnit

Ulkoistettu HR