Yhteistyö ja työhyvinvointi

Me luomme tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä

Työkavereilla on parhaimmillaan ja pahimmillaan elinikäinen vaikutus elämäämme. Työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtään, yhteistyö sujuu ja ihmisten potentiaali osataan hyödyntää, tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään. Kirsikkana kakun päällä, toimiva työyhteisö synnyttää vahvaa sitoutumista ja varmistaa timanttisen työnantajamielikuvan – tekisikö hyvää sinun organisaatiollesi?

Vuorovaikutus ja yhteistyö

Tiimin sisäinen dynamiikka on yksi tärkeimmistä asioista työyhteisöissä. Mahdolliset ristiriidat, huonot työyhteisöfibat ja negatiiviset tunteet vaikuttavat väistämättä työntekijöiden viihtyvyyteen, motivaatioon ja työssä suoriutumiseen. Vain harvoin työkavereitaan voi valita, joten on tärkeä harjoitella, miten erilaisten ihmisten kanssa toimitaan työn edellyttämällä tavalla, aikuisesti.

Tiimivalmennus

Miten valjastaa joukko erilaisia ihmisiä työskentelemään tasapainoisesti yhteisen päämäärän eteen? Miten jäsentää ja ymmärtää erilaisia vuorovaikutustapoja, erilaisia työskentelytapoja? Me agenssilaiset tiedämme kokemuksesta, että ennakointi ja yhteinen asioiden työstäminen auttavat. Valmennamme tiimejä löytämään tavat työskennellä yhdessä ja tuomme konkreettisia työkaluja yhteistyöhön, myös haastavissa tilanteissa.

Työhyvinvointi

Työhyvinvoinnista puhutaan paljon ja sen tärkeys tunnustetaan, mutta usein aktiiviset toimet jäävät puolitiehen. Autamme asiakasta kartoittaamaan nykytilan ja tarttumaan asioihin, jotka kuormittavat ja vähentävät työssä jaksamista arjessa. Koska työhyvinvointi syntyy työssä, me pidämme työskentelyissä fokuksen työasioissa esim. johtamisen ja osaamisen kehittämisessä, osallisuuden ja työnhallinnan tunteen parantamisessa, roolien ja rakenteiden kirkastamisessa. Usein arjen pienetkin uudistukset vievät hyvinvointia merkittävästi eteenpäin, kun niiden tunnistamiseen ja toimenpiteiden ideointiin varataan yhteinen aika ja paikka.

Asiakastarinat

ISS

Sanottua

"Hyvä ja toimiva konsepti (tiimin kick off), jossa ei tarvitse katsella fläppitaulua eikä Powerpointtia vaan homma hoidetaan yhdessä tekemällä."

Ami Ilomäki
projektipäällikkö, Certia Oy

"Erityisen onnistunutta työskentelyssä oli se, että muodostimme asiantuntijoidemme roolikarttatyöskentelyssä kokonaisuuden, jossa oli määritelty selkeät odotukset kaikilta tahoilta (johto, esimiehet ja asiantuntijat). Näin roolikarttaan saatiin kaikkien tahojen ääni kuuluviin ja jäsennyksestä tuli toimiva kokonaisuus huomioiden kaikki näkökulmat."

Hanna Kankainen
työkykyjohtaja, Varma

Yhteistyö ja työhyvinvointi Agenssin blogissa

Opeteltaisiinko olemaan?

Paula EnströmPaula Enström 19.11.2018 — Vastikään toinen lapsistani pohti omaa kaveruuttaan ystäväänsä, jonka hän on tuntenut oikeastaan koko elämänsä eli aika lailla 15 vuotta. Kulmana tässä ihmettelyssä oli se, miten erilaisia he ovat, mutta miten he kuitenkin tulevat toimeen äärimmäisen hyvin vaikkeivät edes tapaa kuin joitain kertoja vuodessa. Lopulta ajatuksenjuoksu finalisoitui lausahdukseen ”me ollaan kyllä tosi erilaisia, mutta silti me niinku vaan osataan olla toistemme kans”.

Missä ihmeessä ideat syntyvät ja jalostuvat?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 14.8.2018 — Luovuus, innovaatiot, keksinnöt, ideat. Osana itsetutkiskeluani olen miettinyt, mistä ne tulevat ja miten ihmeessä niistä saadaan aikaiseksi jotain konkreettista? Jotain, joka oikeasti jalostuu joksikin ihmisten arkea ilahduttavaksi asiaksi tai muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi.

Yli esteiden – myös niiden kummallisilta tuntuvien

Paula EnströmPaula Enström 21.6.2018 — Olen ihan kummallisessa tilanteessa. Sellaisessa, johon en ole koskaan aiemmin törmännyt. Tilanne liittyy yhteen työtehtävään – tehtävään, joka on aiemmin ollut juuri minulle erityisen helppo ja vaivaton. Tehtävä, joka on hoitunut tavallaan huomaamatta, kepeästi ja nopeasti. Yhtäkkiä siitä tehtävästä on tullut ihan kummallisen haastava. Mitä enemmän sitä ajattelen, sitä enemmän pää lyö tyhjää.

Agenssin palvelut

Uusi johtajuus →

Me olemme johtajan tuki arjessa

Uuden johtajuuden kehittyminen edellyttää omien ajatusmallien ja johtamisuskomusten haastamista. Sillä kehitysmatkalla me olemme lempeän jämäkkä ja vaativa kumppani. Uusi johtajuus vaatii johtajuuden pohtimista nopeasti muuttuvassa maailmassa niin teknologian kehityksen kuin henkilöstön hyvinvoinninkin suhteen. Tämän suppilon läpi me johdatamme johtajia ja johtoryhmiä, keskittyen kokonaiskuvaan ja konkreettisiin muutoksiin ja luomalla tilaa myös johtajien omalle sisäiselle uudistumisprosessille.

HR/ People Operations →

Me toimimme kuin sisäinen henkilöstöasiantuntijasi

Me emme marssi jähmeiden konseptien kanssa paikalle, vaan teemme asiakkaan näköistä HR:ää - ketterästi, inhimillisesti ja tehokkaasti. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakkaan senhetkistä tarvetta ja kehitysvaihetta liiketoiminnan tavoitteita tukien. Voit myös ulkoistaa henkilöstötoimintoja Agenssille, jos oman asiantuntijan palkkaaminen ei ole vielä ajankohtaista.

Yhteistyö ja työhyvinvointi →

Me luomme tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä

Työkavereilla on parhaimmillaan ja pahimmillaan elinikäinen vaikutus elämäämme. Työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtään, yhteistyö sujuu ja ihmisten potentiaali osataan hyödyntää, tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään. Kirsikkana kakun päällä, toimiva työyhteisö synnyttää vahvaa sitoutumista ja varmistaa timanttisen työnantajamielikuvan – tekisikö hyvää sinun organisaatiollesi?

Strategiaprosessit ja organisaatiokulttuuri →

Me fasilitoimme, asiakas määrittää sisällön

Me agenssilaiset mahdollistamme strategioiden syntymisen ja organisaatiokulttuurin kirkastamisen. Olemme vahvoja fasilitaattoreita ja luomme ympäristön, jossa asiakkaan koko viisaus ja kokemus otetaan yhteiseen käyttöön. Asiakas tuottaa sisällön, me agenssilaiset kuljemme rinnalla ja pidämme fokuksen kirkkaana – koska me tiedämme, että asiakkaamme ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita!