Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä

Valmennamme tiimejä löytämään oman tapansa työskennellä tavoitteellisesti yhdessä - myös haastavissa tilanteissa. Tavoitteena työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtä, ja jossa on aikaa ihmisille ja heidän potentiaalinsa nostamiselle.

Tiimivalmennukset

Yhteistyön kehittäminen

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Kohti yhdessäohjautuvia ja hyvinvoivia tiimejä? Mitä siitä seuraisi?

Tavoitteisiin sitoutuneita ja toimivia tiimejä sekä tiimin jäsenten sujuvaa yhteistyötä. Yhteisiä tavoitteita, kaikkien osaamisen hyödyntämistä, toisten tukemista ja kannustamista – tiimejä, jotka kantavat yhdessä vastuun onnistumista.

Asiakastarinat

ISS

Sanottua

"Hyvä ja toimiva konsepti (tiimin kick off), jossa ei tarvitse katsella fläppitaulua eikä Powerpointtia vaan homma hoidetaan yhdessä tekemällä."

Ami Ilomäki
projektipäällikkö, Certia Oy

"Erityisen onnistunutta työskentelyssä oli se, että muodostimme asiantuntijoidemme roolikarttatyöskentelyssä kokonaisuuden, jossa oli määritelty selkeät odotukset kaikilta tahoilta (johto, esimiehet ja asiantuntijat). Näin roolikarttaan saatiin kaikkien tahojen ääni kuuluviin ja jäsennyksestä tuli toimiva kokonaisuus huomioiden kaikki näkökulmat."

Hanna Kankainen
työkykyjohtaja, Varma

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä Agenssin blogissa

Opeteltaisiinko olemaan?

Paula EnströmPaula Enström 19.11.2018 — Vastikään toinen lapsistani pohti omaa kaveruuttaan ystäväänsä, jonka hän on tuntenut oikeastaan koko elämänsä eli aika lailla 15 vuotta. Kulmana tässä ihmettelyssä oli se, miten erilaisia he ovat, mutta miten he kuitenkin tulevat toimeen äärimmäisen hyvin vaikkeivät edes tapaa kuin joitain kertoja vuodessa. Lopulta ajatuksenjuoksu finalisoitui lausahdukseen ”me ollaan kyllä tosi erilaisia, mutta silti me niinku vaan osataan olla toistemme kans”.

Missä ihmeessä ideat syntyvät ja jalostuvat?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 14.8.2018 — Luovuus, innovaatiot, keksinnöt, ideat. Osana itsetutkiskeluani olen miettinyt, mistä ne tulevat ja miten ihmeessä niistä saadaan aikaiseksi jotain konkreettista? Jotain, joka oikeasti jalostuu joksikin ihmisten arkea ilahduttavaksi asiaksi tai muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi.

Yli esteiden – myös niiden kummallisilta tuntuvien

Paula EnströmPaula Enström 21.6.2018 — Olen ihan kummallisessa tilanteessa. Sellaisessa, johon en ole koskaan aiemmin törmännyt. Tilanne liittyy yhteen työtehtävään – tehtävään, joka on aiemmin ollut juuri minulle erityisen helppo ja vaivaton. Tehtävä, joka on hoitunut tavallaan huomaamatta, kepeästi ja nopeasti. Yhtäkkiä siitä tehtävästä on tullut ihan kummallisen haastava. Mitä enemmän sitä ajattelen, sitä enemmän pää lyö tyhjää.

Agenssin palvelut

Itsensä ja muiden johtamisen kehittäminen →

Kehittyminen itsensä ja muiden johtamisessa edellyttää niin omien kuin organisaation yhteisten ajatusmallien ja johtamisuskomusten haastamista. Sille kehitysmatkalle saat meistä agenssilaisista lempeän jämäkän ja vaativan kumppanin.

Coaching

Esimiesvalmennukset

Johtoryhmävalmennukset

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä →

Valmennamme tiimejä löytämään oman tapansa työskennellä tavoitteellisesti yhdessä - myös haastavissa tilanteissa. Tavoitteena työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtä, ja jossa on aikaa ihmisille ja heidän potentiaalinsa nostamiselle.

Tiimivalmennukset

Yhteistyön kehittäminen

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen →

Johtamis- ja organisaatiokulttuurin kehittäminen vaatii asenteiden, uskomusten ja käyttäytymisen rohkeaa tarkastelua ja arjen toimintatapojen sinnikästä uudistamista. Näissä prosesseissa me agenssilaiset kuljemme asiakkaan rinnalla ja pidämme työskentelyjen fokuksen kirkkaana.

Johtamiskulttuurin kirkastaminen

Organisaatiokulttuurin kirkastaminen

Fasilitoinnit, mm. strategiaprosessi

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin →

Emme marssi jähmeiden konseptien kanssa paikalle, vaan teemme asiakkaan näköistä modernia HR:ää - ketterästi, tehokkaasti ja osallistavasti. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja muotoilemme HR:n vastaamaan asiakkaan senhetkistä kehitysvaihetta ja toiminnan tavoitteita.

HR:n tuki

Rekrytoinnit

Ulkoistettu HR/ / People Operations