Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen

Fasilitoimme osallistavasti, asiakas määrittää sisällön.

Johtamiskulttuurin kirkastaminen

Organisaatiokulttuurin kirkastaminen

Fasilitoinnit, mm. strategiaprosessi

Olemme kokeneita fasilitaattoreita ja luomme ympäristön, jossa asiakkaan koko viisaus ja kokemus otetaan yhteiseen käyttöön.

Asiakas tuottaa sisällön, me agenssilaiset kuljemme rinnalla ja pidämme fokuksen kirkkaana – koska me tiedämme, että asiakkaamme ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita! Osaamme osallistaa kaikki tarvittavat henkilöt kehittämistyöhön – huolimatta siitä, kuinka monta teitä on.

Asiakastarinat

Ulkoministeriö
Helsingin Tuomiokapituli

Sanottua

"Agenssi auttoi meitä löytämään tärkeimmät ratkaistavat kysymykset, jonka ympärille rakensimme organisaatiomuutoksemme. Lähestymistapa auttoi meitä suuresti pitämään prosessin liikkeessä ja samalla kasassa."

Jouni Mölsä
viestintäjohtaja, Ulkoministeriö

Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen Agenssin blogissa

Strategiasuunnittelu – ajanhukkaa?

Maija SeppoMaija Seppo 11.3.2019 — ”Jahas, se on taas strategian päivitys edessä, ajanhukkaa”, kuulen sanottavan. Oman kokemukseni mukaan strategian suunnitteluprosessi on kuitenkin lähes yhtä tärkeä kuin sen tuotos, itse strategiasuunnitelma. Aikaa menee enemmän tai vähemmän, mutta hukkaanko? Riippuu siitä, miltä kulmalta asiaa tarkastelee.

Missä ihmeessä ideat syntyvät ja jalostuvat?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 14.8.2018 — Luovuus, innovaatiot, keksinnöt, ideat. Osana itsetutkiskeluani olen miettinyt, mistä ne tulevat ja miten ihmeessä niistä saadaan aikaiseksi jotain konkreettista? Jotain, joka oikeasti jalostuu joksikin ihmisten arkea ilahduttavaksi asiaksi tai muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi.

Maailman paras työpaikka - ihan kiva tavoite?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 24.5.2017 — Kun katselen yrityksen kuin yrityksen nettisivuja, joissa kerrotaan strategiasta, tavoitteista, työpaikasta tai rekrytoinnista, löydän helposti ja todella usein tavoitteen ”Haluamme olla toimialamme paras työpaikka”. Rohkeimmat uskaltavat kertoa haluavansa olla ”Suomen paras työpaikka”. Yltiöpäiset uskalikot julistavat tavoitteensa olevan olla ”Maailman paras työpaikka”.

Agenssin palvelut

Itsensä ja muiden johtamisen kehittäminen →

Uusi johtajuus. Tuomme johtamistyöhön oivalluksia ja konkrettisia tapoja olla hyvä ihmisten johtaja, omaa hyvinvointia unohtamatta.

Coaching

Esimiesvalmennukset

Johtoryhmävalmennukset

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä →

Kohti tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä. Toimiva työyhteisö tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään!

Tiimivalmennukset: vuorovaikutus ja yhteistyön kehittäminen

Työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen

Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen →

Fasilitoimme osallistavasti, asiakas määrittää sisällön.

Johtamiskulttuurin kirkastaminen

Organisaatiokulttuurin kirkastaminen

Fasilitoinnit, mm. strategiaprosessi

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin →

Teemme näköistäsi HR:ää - ketterästi, inhimillisesti ja tehokkaasti.

HR:n / People operations tuki

Rekrytoinnit

Ulkoistettu HR