Strategiaprosessit ja organisaatiokulttuuri

Me fasilitoimme, asiakas määrittää sisällön

Me agenssilaiset mahdollistamme strategioiden syntymisen ja organisaatiokulttuurin kirkastamisen. Olemme vahvoja fasilitaattoreita ja luomme ympäristön, jossa asiakkaan koko viisaus ja kokemus otetaan yhteiseen käyttöön. Asiakas tuottaa sisällön, me agenssilaiset kuljemme rinnalla ja pidämme fokuksen kirkkaana – koska me tiedämme, että asiakkaamme ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita!

Osallistava strategiaprosessi

Meidän tehtävämme strategiaprosessissa on haastaa asiakasta tarkastelemaan nykyisyyttä ja tulevaisuutta monipuolisesti, kunkin asiakkaan toiminnan kannalta relevanteista näkökulmista. Vuosikymmenien kokemuksella olemme kehittäneet tuloksellisen toiminnallisiin ja aktivoiviin työskentelytapoihin perustuvan strategiaprosessin, jossa kirkastetaan kärki ja konkretisoidaan tavoitteet hyvän arjen tekemiseksi. Me tuomme työskentelyyn varmuutta, happea ja luovuutta. Osaamme osallistaa kaikki tarvittavat henkilöt prosessiin – huolimatta siitä, kuinka monta teitä on.

Organisaatiokulttuurin kirkastaminen

Organisaation kulttuuri syntyy kuin itsestään, hyvässä ja pahassa, ja siksi sen äärelle on aika ajoin hyvä pysähtyä – millainen kulttuuri sopii juuri meille, tässä tilanteessa, tällä joukolla, näillä tavoitteilla ja unelmilla? Kiireisessä arjessa voi tuntua mahdottomalta tehtävältä löytää siihen aika, paikka ja etenkin punainen lanka – mistä aloittaa ja mitä näkökulmia on syytä tarkastella, kun käsiteltävänä on niinkin iso kokonaisuus kuin työkulttuuri? Tässä me agenssilaiset tulemme mukaan. Asiakas voi keskittyä sisältöön, kun me huolehdimme prosessista ja luomme maalaukselle raamit. Koska työkulttuuri määrittää koko organisaatiota, otamme tämän tehtävän tosissamme ja haluamme määritystyöhön mukaan mahdollisimman ison joukon ihmisiä eri rooleista ja organisaatiotasoilta – siinä olemme todella hyviä.

Asiakastarinat

Ulkoministeriö
Helsingin Tuomiokapituli

Sanottua

"Agenssi auttoi meitä löytämään tärkeimmät ratkaistavat kysymykset, jonka ympärille rakensimme organisaatiomuutoksemme. Lähestymistapa auttoi meitä suuresti pitämään prosessin liikkeessä ja samalla kasassa."

Jouni Mölsä
viestintäjohtaja, Ulkoministeriö

Strategiaprosessit ja organisaatiokulttuuri Agenssin blogissa

Strategiasuunnittelu – ajanhukkaa?

Maija SeppoMaija Seppo 11.3.2019 — ”Jahas, se on taas strategian päivitys edessä, ajanhukkaa”, kuulen sanottavan. Oman kokemukseni mukaan strategian suunnitteluprosessi on kuitenkin lähes yhtä tärkeä kuin sen tuotos, itse strategiasuunnitelma. Aikaa menee enemmän tai vähemmän, mutta hukkaanko? Riippuu siitä, miltä kulmalta asiaa tarkastelee.

Missä ihmeessä ideat syntyvät ja jalostuvat?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 14.8.2018 — Luovuus, innovaatiot, keksinnöt, ideat. Osana itsetutkiskeluani olen miettinyt, mistä ne tulevat ja miten ihmeessä niistä saadaan aikaiseksi jotain konkreettista? Jotain, joka oikeasti jalostuu joksikin ihmisten arkea ilahduttavaksi asiaksi tai muuttaa maailmaa paremmaksi paikaksi.

Maailman paras työpaikka - ihan kiva tavoite?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 24.5.2017 — Kun katselen yrityksen kuin yrityksen nettisivuja, joissa kerrotaan strategiasta, tavoitteista, työpaikasta tai rekrytoinnista, löydän helposti ja todella usein tavoitteen ”Haluamme olla toimialamme paras työpaikka”. Rohkeimmat uskaltavat kertoa haluavansa olla ”Suomen paras työpaikka”. Yltiöpäiset uskalikot julistavat tavoitteensa olevan olla ”Maailman paras työpaikka”.

Agenssin palvelut

Uusi johtajuus →

Me olemme johtajan tuki arjessa

Uuden johtajuuden kehittyminen edellyttää omien ajatusmallien ja johtamisuskomusten haastamista. Sillä kehitysmatkalla me olemme lempeän jämäkkä ja vaativa kumppani. Uusi johtajuus vaatii johtajuuden pohtimista nopeasti muuttuvassa maailmassa niin teknologian kehityksen kuin henkilöstön hyvinvoinninkin suhteen. Tämän suppilon läpi me johdatamme johtajia ja johtoryhmiä, keskittyen kokonaiskuvaan ja konkreettisiin muutoksiin ja luomalla tilaa myös johtajien omalle sisäiselle uudistumisprosessille.

HR/ People Operations →

Me toimimme kuin sisäinen henkilöstöasiantuntijasi

Me emme marssi jähmeiden konseptien kanssa paikalle, vaan teemme asiakkaan näköistä HR:ää - ketterästi, inhimillisesti ja tehokkaasti. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakkaan senhetkistä tarvetta ja kehitysvaihetta liiketoiminnan tavoitteita tukien. Voit myös ulkoistaa henkilöstötoimintoja Agenssille, jos oman asiantuntijan palkkaaminen ei ole vielä ajankohtaista.

Yhteistyö ja työhyvinvointi →

Me luomme tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä

Työkavereilla on parhaimmillaan ja pahimmillaan elinikäinen vaikutus elämäämme. Työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtään, yhteistyö sujuu ja ihmisten potentiaali osataan hyödyntää, tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään. Kirsikkana kakun päällä, toimiva työyhteisö synnyttää vahvaa sitoutumista ja varmistaa timanttisen työnantajamielikuvan – tekisikö hyvää sinun organisaatiollesi?

Strategiaprosessit ja organisaatiokulttuuri →

Me fasilitoimme, asiakas määrittää sisällön

Me agenssilaiset mahdollistamme strategioiden syntymisen ja organisaatiokulttuurin kirkastamisen. Olemme vahvoja fasilitaattoreita ja luomme ympäristön, jossa asiakkaan koko viisaus ja kokemus otetaan yhteiseen käyttöön. Asiakas tuottaa sisällön, me agenssilaiset kuljemme rinnalla ja pidämme fokuksen kirkkaana – koska me tiedämme, että asiakkaamme ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita!