Agenssi tuo kehittämistyöhön rakennetta ja rauhaa. Uudistumista ja uudistamista ei tarvitse pelätä, kun teette sen kanssamme. Te tunnette organisaationne ja me tiedämme, miten kehitytään yksilöinä ja ryhminä.

"Agenssin konsultti ei tule paikalle viisastelemaan, vaan saa osallistujat itse ajattelemaan. Silloin on mahdollista, että myös jotain konkreettista tapahtuu. Arvostan tätä taitoa!"
Senior Director Tapio Puurunen
Sitowise Oy

"Rekrytoinnissa käytetyt toiminnalliset menetelmät antoivat erittäin hyvää informaatiota ja syvemmän kuvan ehdokkaista kuin perinteiset menetelmät. Olemme olleet todella tyytyväisiä onnistuneesta rekrytoinnista."
Toiminnanjohtaja Anni Lausvaara
Yrjö ja Hanna Säätiö

Agenssin palvelut

Uusi johtajuus →

Me olemme johtajan tuki arjessa

Uuden johtajuuden kehittyminen edellyttää omien ajatusmallien ja johtamisuskomusten haastamista. Sillä kehitysmatkalla me olemme lempeän jämäkkä ja vaativa kumppani. Uusi johtajuus vaatii johtajuuden pohtimista nopeasti muuttuvassa maailmassa niin teknologian kehityksen kuin henkilöstön hyvinvoinninkin suhteen. Tämän suppilon läpi me johdatamme johtajia ja johtoryhmiä, keskittyen kokonaiskuvaan ja konkreettisiin muutoksiin ja luomalla tilaa myös johtajien omalle sisäiselle uudistumisprosessille.

HR/ People Operations →

Me toimimme kuin sisäinen henkilöstöasiantuntijasi

Me emme marssi jähmeiden konseptien kanssa paikalle, vaan teemme asiakkaan näköistä HR:ää - ketterästi, inhimillisesti ja tehokkaasti. Keskitymme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja räätälöimme palvelumme vastaamaan asiakkaan senhetkistä tarvetta ja kehitysvaihetta liiketoiminnan tavoitteita tukien. Voit myös ulkoistaa henkilöstötoimintoja Agenssille, jos oman asiantuntijan palkkaaminen ei ole vielä ajankohtaista.

Yhteistyö ja työhyvinvointi →

Me luomme tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä

Työkavereilla on parhaimmillaan ja pahimmillaan elinikäinen vaikutus elämäämme. Työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtään, yhteistyö sujuu ja ihmisten potentiaali osataan hyödyntää, tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään. Kirsikkana kakun päällä, toimiva työyhteisö synnyttää vahvaa sitoutumista ja varmistaa timanttisen työnantajamielikuvan – tekisikö hyvää sinun organisaatiollesi?

Strategiaprosessit ja organisaatiokulttuuri →

Me fasilitoimme, asiakas määrittää sisällön

Me agenssilaiset mahdollistamme strategioiden syntymisen ja organisaatiokulttuurin kirkastamisen. Olemme vahvoja fasilitaattoreita ja luomme ympäristön, jossa asiakkaan koko viisaus ja kokemus otetaan yhteiseen käyttöön. Asiakas tuottaa sisällön, me agenssilaiset kuljemme rinnalla ja pidämme fokuksen kirkkaana – koska me tiedämme, että asiakkaamme ovat oman työnsä parhaita asiantuntijoita!

Me Agenssilaiset pelaamme asiakkaan joukkueessa.

Me emme yksipuolisesti viisastele ja sanele, mitä asiakkaan pitää tehdä. Emme toisaalta sovinnaisesti pysy hiljaa, jos näemme että homma ei toimi. Olemme aina asiakkaan puolella ja se missä olemme todella hyviä, on asiakkaan oman osaamisen ja kokemuksen valjastaminen kehittämistyöhön - kannustamalla ja lempeän jämäkästi haastamalla.