Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin

Teemme näköistäsi HR:ää - ketterästi, inhimillisesti ja tehokkaasti.

HR:n / People operations tuki

Rekrytoinnit

Ulkoistettu HR

Kaikkea ei tarvitse osata eikä tehdä itse. Uskomme, että sujuvilla ja moderneilla henkilöstöprosesseilla on positiivinen vaikutus työntekijäkokemukseen, joka puolestaan tuo yritykselle onnellisempia ja sitoutuneempia työntekijöitä.

Tuomme ulkopuolista näkemystä yrityksen sisäisten henkilöstötyökalujen kehitykseen, prosessien terävöittämiseen ja rekrytointeihin. Agenssille voi myös ulkoistaa henkilöstötoimintoja, jos oman henkilön palkkaaminen ei ole vielä ajankohtaista. Meillä on kokemusta erityisesti kasvuyritysten henkilöstötoimintojen rakentamisesta, mutta haluamme olla avuksi ihan kaikenlaisille organisaatioille.

Asiakastarinat

Efima

Sanottua

"Tärkeimpiä asioita, joihin halusimme Bynfon alkuvaiheessa panostaa olivat johtaminen, organisaatio ja HR-prosessit. Agenssilta saimme kokeneen konsultin auttamaan meitä omien käytäntöjemme luonnissa ja kasvun käynnistämisessä. Hän haastoi meitä ajattelemaan tulevaisuuden tarpeita – ei ainoastaan niitä, jotka juuri tuolla hetkellä sattuivat olemaan agendalla."

Jonni Henttinen
toimitusjohtaja, Bynfo Oy

"Agenssin kanssa toimiminen on ollut tavoitteellista ja ketterää ja ylittänyt odotuksemme."

Tero Salminen
toimitusjohtaja, Efima.

"Rekrytoinnissa käytetyt toiminnalliset menetelmät antoivat erittäin hyvää informaatiota ja syvemmän kuvan ehdokkaista kuin perinteiset menetelmät. Olemme olleet todella tyytyväisiä onnistuneesta rekrytoinnista."

Anni Lausvaara
toiminnanjohtaja, Yrjö ja Hanna Säätiö

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin Agenssin blogissa

HR on kuollut. Kauan eläköön HR!

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 14.3.2018 — HR on kuulemma kuollut. Sellaiseen sanomaan olen törmännyt joidenkin ahkerien bloggaajien ja aktiivisten LinkedIn-kirjoittajien tuotoksissa. Uskottava se kai sitten on, kun kirjoittajat ovat itse HR-ihmisiä, joiden pitäisi tietää asianlaita. Vai onko sittenkään?

Maailman paras työpaikka - ihan kiva tavoite?

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 24.5.2017 — Kun katselen yrityksen kuin yrityksen nettisivuja, joissa kerrotaan strategiasta, tavoitteista, työpaikasta tai rekrytoinnista, löydän helposti ja todella usein tavoitteen ”Haluamme olla toimialamme paras työpaikka”. Rohkeimmat uskaltavat kertoa haluavansa olla ”Suomen paras työpaikka”. Yltiöpäiset uskalikot julistavat tavoitteensa olevan olla ”Maailman paras työpaikka”.

Perusasioiden äärellä

Tarja Pudas-JounilaTarja Pudas-Jounila 26.4.2016 — Olin aamulla viidesluokkalaisen tyttäreni TAVOITEKESKUSTELUSSA. Ensin ajattelin, että ei ole totta! Mutta kun pohdin asiaa tarkemmin, päätin olla ennakkoluuloton ja antautua keskusteluun ja arvioida asiaa vasta jälkikäteen.

Agenssin palvelut

Itsensä ja muiden johtamisen kehittäminen →

Uusi johtajuus. Tuomme johtamistyöhön oivalluksia ja konkrettisia tapoja olla hyvä ihmisten johtaja, omaa hyvinvointia unohtamatta.

Coaching

Esimiesvalmennukset

Johtoryhmävalmennukset

Parempaa tiimien toimivuutta ja yhteistyötä →

Kohti tavoitteellista ja aikuista yhteistyötä tiimeissä. Toimiva työyhteisö tuo rahassa mittaamatonta lisäarvoa jäsentensä elämään!

Tiimivalmennukset: vuorovaikutus ja yhteistyön kehittäminen

Työhyvinvoinnin kehittäminen ja ylläpitäminen

Organisaation yhteisen suunnan ja kulttuurin kirkastaminen →

Fasilitoimme osallistavasti, asiakas määrittää sisällön.

Johtamiskulttuurin kirkastaminen

Organisaatiokulttuurin kirkastaminen

Fasilitoinnit, mm. strategiaprosessi

Lisää aikaa ja fokusta HR:n kehittämiseen ja toimintoihin →

Teemme näköistäsi HR:ää - ketterästi, inhimillisesti ja tehokkaasti.

HR:n / People operations tuki

Rekrytoinnit

Ulkoistettu HR